Biovicas CFO slutar i december 2022

2022-06-30 17:45

Biovica, verksamt inom cancerdiagnostik, meddelar idag att bolagets Chief Financial Officer (CFO) och vice vd Cecilia Driving idag har sagt upp sig från sin anställning. En process för att rekrytera en ersättare inleds omedelbart. Cecilia Driving, som har varit Biovicas CFO sedan 2016, kommer att fortsätta i sin nuvarande roll till den 31 december 2022.

 
”Cecilia har under sin tid som vice vd och CFO varit betydande för bolagets utveckling. Från att vi presenterade våra första kliniska resultat tills idag när vi står på tröskeln att lansera DiviTum®TKa på den amerikanska marknaden. Jag vill tacka Cecilia för gott samarbete och för värdefulla bidrag till bolagets exceptionella utveckling under hennes tid och önskar henne stort lycka till i framtiden”, säger Anders Rylander, vd för Biovica.

”Biovica står inför en spännande tid när DiviTum®TKa ska lanseras och komma till nytta för cancerpatienter och vårdgivare. Det här har varit ett av de roligaste och intressantaste jobb jag någonsin haft, och jag är tacksam över att ha fått vara del av denna viktiga och spännande verksamhet. Det har inte varit ett lätt beslut att lämna en så stimulerande miljö, och ett helt fantastiskt team”, säger Cecilia Driving.

>4,500

Numbers of patients in studies

28

Publications

19

Pharma Projects

Are you a US resident?

Only US residents will be able to qualify for this program

No