Biovica tecknar det första kommersiella avtalet för DiviTum® TKa i USA

2023-05-17 21:00

Biovica International AB meddelar idag att bolagets amerikanska laboratorium och dotterbolag Biovica Inc, har tecknat ett leverantörskontrakt med MediNcrease Health Plans, ett nationellt amerikanskt leverantörsnätverk och en intresseorganisation, för att göra Biovicas blodprov DiviTum® TKa tillgängligt för över 15 miljoner människor med försäkringstäckning genom MediNcreases klienter och betalare.

"Det här avtalet representerar en betydande milstolpe i den pågående lanseringen av DiviTum® TKa på den amerikanska marknaden. Dessutom visar det på Biovicas drivkraft att etablera relationer med vårdgivarnätverk och betalare vilket kommer att möjliggöra bred tillgång till DiviTum® TKa för patienter med bröstcancer", säger Warren Cresswell, President of the Americas på Biovica.

"Vi är glada över att välkomna Biovica till MediNcreases leverantörsnätverk", säger Linda Plaster, vd för MediNcrease Health Plans. "Detta spännande samarbete bekräftar ett fortsatt engagemang i en utvidgning av vårt nätverk av speciallabbtjänster och ökad tillgänglighet för specialiserade diagnostiska test.”

Om MediNcrease Health Plans
MediNcrease är ett unikt positionerat nationellt leverantörsnätverk och en intresseorganisation för kommersiell hälsa, arbetskompensation och auto-medicinska marknader. Dess avancerade leverantörsnätverk och förhandlingslösningar hjälper inte bara att underlätta snabba betalningar i miljontals dollar till leverantörer varje år, utan ger också medicinska betalare stora besparingar och bättre service jämfört med traditionella leverantörsnätverk. För mer information, besök hemsidan https://medincrease.com.

>4,500

Numbers of patients in studies

28

Publications

19

Pharma Projects

Are you a US resident?

Only US residents will be able to qualify for this program

No