Biovica tecknar avtal med leverantörsnätverket Contigo Health ConfigureNet™

2023-06-10 08:30

Biovica meddelar idag bolaget har tecknat ett kontrakt med leverantörsnätverket Contigo Health ConfigureNet™. Detta kommersiella avtal kommer att göra Biovicas blodprov DiviTum® TKa tillgängligt för kunder och medlemmar anslutna via Contigo Health.

"Detta viktiga avtal representerar ytterligare en viktig milstolpe i lanseringen av DiviTum TKa på den amerikanska marknaden. Med över 900 000 representanter på 4,1 miljoner platser i USA möjliggör avtalet tillgång till DivTum TKa för miljontals människor", säger Warren Cresswell, USA-chef på Biovica.

"Vi är glada över att välkomna Biovica till Contigo Health ConfigureNet™", säger Steven Nelson, vd och koncernchef för Contigo Health. "Denna spännande relation ökar tillgängligheten för nya, specialiserade lösningar för diagnostiska test inom vårt nätverk. Nya lösningar som DiviTum TKa kommer att stödja vår fortsatta tillväxt genom att det förbättrar erbjudandet för vårt representantnätverk och erbjudanden direkt till arbetsgivarna."

Om Contigo Health, LLC
Contigo Health, LLC, ett dotterbolag till Premier, Inc., är ledande inom ekonomiskt hållbar hälsovård. Contigo Health är en hälsoförmånsplattform för arbetsgivare och leverantörer. Den är fokuserad på att revolutionera hälso- och sjukvården genom lämplig, kostnadseffektiv, transparent och genomtänkt design. Produkter från Contigo Health® inkluderar ConfigureNet™, med över 900 000 representanter på 4,1 miljoner platser i USA, Sync Health Plan TPA, Payvider Activation och Centers of Excellence. För att lära dig mer, besök www.contigohealth.com och följ oss på LinkedIn, YouTube och Twitter

>4,500

Numbers of patients in studies

28

Publications

19

Pharma Projects

Are you a US resident?

Only US residents will be able to qualify for this program

No