Uppsala, 23 januari 2019. Biovica kommer att delta på Stora aktiedagen med tema Life Science, en investerarkonferens, som hålls den 29 januari på Medicon Village, Scheelevägen 2 i Lund. Evenemanget arrangeras av Aktiespararna och bolaget kommer att representeras av VD Anders Rylander kl. 12:50-13:20.

För fullständigt program och registrering, se länk: https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/aktiedagen-lund-29-januari-0

Om Du inte har möjlighet att närvara på plats kan Du alltid följa presentationerna via webben.

Aktiedagen sänds live på www.aktiespararna.se/tv/live och on demand på www.aktiespararna.se/tv/evenemang.

Release

För mer information:

Anders Rylander, VD Biovica
tel.: +46 (0)18 444 48 35
email: anders.rylander@biovica.com

Om Biovica

Biovica utvecklar och kommersialiserar blodbaserade biomarkörer i syfte att utvärdera effekten av cancerbehandlingar. Biovicas DiviTum® teknologi mäter celltillväxthastighet och har i kliniska studier framgångsrikt visat på att tidigt kunna ge svar på om behandlingen är effektiv. Biovicas vision är att möjliggöra bästa möjliga behandling för cancerpatienter från första behandlingsdagen. Biovica samarbetar med världsledande cancerinstitut samt med läkemedelsföretag som utvecklar nästa generations cancerterapier. Biovica är ISO 13485 certifierat. DiviTum® är CE-märkt och registrerat hos Svenska Läkemedelsverket. Utsedd Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se, 08-528 00 399.

Läs mer: www.biovica.com